Top

Lock alarm 6796, kabelslot met alarm 2,4mtr

  • Lock alarm 6796, kabelslot met alarm 2,4mtr
  • Lock alarm 6796, kabelslot met alarm 2,4mtr
32,00
per stuk
26,45 excl. BTW
Product is niet meer leverbaar
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 0

Ideaal voor Terras Beveiliging

Lock alarm 2,4 meter lang. Kabelslot met een eigen uniek alarm systeem.

De Lock Alarm Kabel is een universeel toepasbaar kabelslot met alarm. Het alarm (120dB gaat af, zodra de staalkabel wordt doorgeknipt of wanneer geprobeerd wordt om de behuizing van het slot te saboteren. Dit Lock Alarm kan worden ingezet voor beveiliging van uw terras, tuinmeubelen, uw ladder, gereedschap enz. Ook op reis of op vakantie kan de Lock Alarm van groot nut zijn: voor beveiliging van uw kampeerspullen, duikuitrusting, surfplank, snowboard, etc.

Dit Lock Alarm is geschikt voor hobby gebruik en is geen professionele beveiliging. (voor informatie over professionele beveiliging neem contact met ons op 0541-36075)

Ook verkrijgbaar in 10 meter lengte uitvoering. De Lock Alarm kan aan een wand of muur bevestigd worden d.m.v. een meegeleverde bevestigingsplaat en schroeven. Voor bevestiging aan een stang of buis wordt eveneens een speciale beugel meegeleverd. Uiteraard kunt u de Lock Alarm ook bevestigen aan het te beveiligen object zelf.
Beide bevestigings-accessoires bestaan uit een stalen binnenkant, voorzien van een kunststof buitenlaag, evenals uiteraard de Lock Alarm zelf.

Dit Lock Alarm wordt gevoed door een 9V batterij (niet meegeleverd).


Specificaties
- Compacte afmetingen: 14 x 7,5 x 5 cm
- Licht gewicht: ca. 400 - 1000 gram, afhankelijk van de uitvoering
- Eenvoudig en snel te gebruiken
- Draagbaar en vrijstaand te gebruiken, maar ook te bevestigen aan wand, muur, buis of aan het te beveiligen object zelf


Bekijk hier de video van Lock Alarm


Reviews (0)
Type de code over
Desktop weergave