Top

Libra set (sensor en bel)

  • Libra set (sensor en bel)
  • Libra set (sensor en bel)
  • Libra set (sensor en bel)
152,00
per stuk
125,62 excl. BTW
Product is niet meer leverbaar
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 0

Libraset


Ook ideaal als winkelbel!


Deze Libraset opritverklikker is multifunctioneel. De Libra set is perfect voor toepassingen van infrarooddetectie. afstand ontvanger tot (max 200 m). De outdoor sensor heeft een waaiervormig detectiebereik van ongeveer 12 m. en geadviseerd wordt om de sensor op 2 m hoogte te plaatsen. Zowel de sensor als de bel zijn voorzien van batterijvoeding en eenvoudig uit te breiden met extra bellen, sensoren en een draadloze beldrukker.

De bel heeft zowel een akoestische (geluid) als optische (blauw lichtje) signalering. Voor de optische indicatie op de bel kan een keuze worden gemaakt uit diverse symbolen, zoals voordeur, achterdeur, alarmsignaal, bewegingsmelder(= sensor), telefoon. Omdat de bel spatwaterdicht is kan hij ook prima buiten geplaatst worden.

Let op: de bel is te groot en te zwaar om bij u te dragen.

Bevestig de infraroodsensor aan een boom, paal, muur enz op ongeveer 2 meter hoogte en plaats de bel(len) waar u maar wilt. Het bewakingsgebied is door het draaibare deel van de infraroodsensor exact instelbaar. De bijgeleverde afschermkapjes voor de lens zorgen voor een precieze instelling van het bewakingsgebied. Zodra de sensor detecteert licht er een rood lampje op. Dit systeem heeft geen ontvanger/reflector aan de overzijde van de oprit.

Specificaties
- Bereik van sensor naar bel: 200m
- Detectieafstand sensor: 12m
- Aantal beltonen: 1
- Volumeregeling op bel:
- Stroomvoorziening bel: 4 x C batterij
- Stroomvoorziening sensor: 9V blokbatterij
- waarschuwing voor lage batterijspanning: Ja
- instelbare sensor: Ja, waaiervorming (dag en nacht instelling)
- Kleur sensor: Wit
- Betrouwbaarheid: Hoog
- L: 115006


Reviews (0)
Type de code over
Desktop weergave