Top

Fire Angel rookmelder 3V

  • Fire Angel rookmelder 3V
26,40
per stuk
21,82 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 dag

Fire Angel rookmelder 3VDe Fire Angel is zowel een thermische als een optische rookmelder en detecteert een brand daardoor zeer snel. Deze rookmelder werkt op een lithiumbatterij van 3 Volt, die tien jaar meegaat.

klik HIER voor de gebruiksaanwijzing

De allerbelangrijkste tip

De belangrijkste tip is toch wel deze: het neusorgaan werkt niet tijdens het slapen. Je wordt niet wakker van rook tijdens de slaap! Plaats direct, vandaag nog, een rookmelder in elke slaapkamer.

Kinderen en brandbare materialen gaan niet samen, neem je verantwoording en berg zaken als lucifers, aanstekers, wasbenzine en kaarsen goed op.


Specificaties
- Merk: FireAngel ( een merk van First Alert)
- Deze rookmelder heeft supersnelle detectie en reageert direct bij rook - een van de snelste rookmelders ter wereld
- Afmeting: Hoogte 3,4 cm Diameter 13 cm
- De kans op een vals alarm is miniem met deze rookmelder.
- Deze rookmelder heeft een gemakkelijke, grote testknop. Deze is geplaatst in het midden van de rookmelder. Hiermee kunt u wekelijks de werking van uw rookmelder eenvoudig controleren
- Deze rookmelder is op geruime afstand duidelijk te horen door de geluidsproductie van maar liefst 85 dB wanneer het alarmsignaal ten gehore wordt gebracht.
- De ST620 is milieuvriendelijke geproduceerd en bevat tevens geen radioactieve stoffen die mogelijke schade kunnen aanbrengen.
- De rookmelder wordt standaard geleverd met bodemplaat voor makkelijke montage
- Keurmerk: Komo en BS EN 14604
- L: 152051


Reviews (0)
Type de code over
Desktop weergave