Top

Sensorlamp voor buitenshuis Zwart

  • Sensorlamp voor buitenshuis Zwart
224,00
185,12 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 dag

Meer Levenskwaliteit, Veiligheid en Energiebesparing

Licht AAN/UIT - automatisch 
De zeer innovatieve sensoren reageren op bewegingen en lichtomstandigheden en schakelen het sterke led-licht automatisch aan en na een instelbare tijd weer uit.

Laaiend enthousiast!
De XLed Home 3 is de grote broer van de sensor-led-spot XLed Home 1. Hij laat de ogen stralen en verandert de nacht in dag. En dat met een sensationeel laag energieverbruik. Want de combinatie van led-techniek met slechts 18 W geïnstalleerd vermogen (komt overeen met ca. 300 W halogeen) met nauwkeurige sensorsturing bespaart tot wel 90% stroom.
Aangezien de led-spot slechts een fractie van de warmte van gebruikelijke halogeenspots ontwikkelt, kan hij ook probleemloos onder afdaken worden gemonteerd en van daaruit opritten, binnenplaatsen en tuinen in krachtig led-licht dompelen.
Het gepatenteerde Active-Thermo-Control-koelsysteem beschermt de spot bovendien tegen oververhitting.
Door het 180° horizontaal en 120° verticaal draaibare lichtpaneel kan de XLed Home 3 doelgericht worden afgesteld.
De geïntegreerde microprocessorsturing maakt een groot aantal configuraties mogelijk. De registratiehoek van 140° en de reikwijdte tot 14 m kunnen m.b.v. de bijgevoegde afdekplaatjes naar wens worden ingesteld.
Het tijd- en inschakelniveau zijn in een handomdraai individueel en traploos instelbaar. Ook de ingebouwde sensor met 140° registratiebereik en 239 m² bewaakt gebied is draaibaar – 180° horizontaal en 120° verticaal. Hierdoor kan het registratiegebied van de sensor eveneens gericht worden ingesteld. Als er een beweging wordt geregistreerd, schakelt de spot aan en na afloop van de ingestelde tijd (8 sec. tot 35 min.) automatisch weer uit.
Wist u het al? Sinds 2012 mogen in de EU geen traditionele gloeilampen meer worden verkocht. Binnenkort zullen ook de meeste halogeenlampen van de markt worden verbannen. Iedereen die nu al voor moderne led-techniek kiest, maakt een goede keuze. De combinatie van led-technologie met het unieke koelsysteem (verlengt de levensduur van led-lampen tot wel 50.000 h) en sensortechnologie is geheel volgens de laatste richtlijnen. Bovendien bespaart u veel geld dankzij het tot wel 90% lagere energieverbruik.


specificaties
- kleur: Zwart
- Afmetingen (H x B x D): 206 x 234 x 180 mm
- vermogen: 330 leds, 18 W
- lichtkleur: 6700 Kelvin
- Aantal Lumen: 1426 lm
- stroomtoevoer: 230 - 240 V, 50 Hz
- Draaibereik spot: 180° horizontaal, 120° verticaal
- Registratiehoek: 140° met onderkruipbescherming
- Draaibereik sensor: 180° horizontaal, 90° verticaal
- Registratie-reikwijdte: max. 14 m (temeratuur gestabiliseerd ATC) 
- Schemerinstelling: 2 - 2000 lux
- Tijdinstelling: 8 sec - 35 min
- Bescherming: IP 44
- Beschermings klasse: I 
Reviews (0)
Type de code over
Desktop weergave