Top

Microdust50

  • Microdust50
154,00
127,27 excl. BTW
Verwachte levertijd: 1 dag

Microdust is de oplossing!


Microdust is een lijmachtige vloeistof waarmee u uw eigendommen tegen diefstal beschermt door ze van een transparante, unieke markering te voorzien. De basis van het product is een vrijwel niet te verwijderen lak die transparant opdroogt wanneer u hem op uw bezittingen aanbrengt.

Om de markering voor de politie zichtbaar te maken is aan de markeringsvloeistof een bestanddeel toegevoegd dat onder uv-licht helder oplicht. Deze stof is gemaakt van anorganisch materiaal en hierdoor is de markering zeer bestendig tegen zonlicht, bijzonder geschikt voor outdoor-toepassingen.

Microdeeltjes
Elke verpakking is voorzien van duizenden microdeeltjes. Deze zijn voorzien van een unieke code die in de deeltjes is gelaserd. De code wordt in een beveiligde database opgeslagen en is met behulp van een microscoop (vergroting 100x) goed te zien. Wanneer de politie de Microdust-markeringaantreft kan zij op basis van de gegevens in de database eenvoudig de eigenaar van een product achterhalen.

Niet te vervalsen
Microdust is voorzien van één generieke keramische product code. Om vervalsing tegen te gaan is alle Microdust-vloeistof voorzien van een extra beveiliging. Met behulp van keramische deeltjes is een extra unieke codering aan de industriële lak toegevoegd, dit levert een niet te vervalsen markering op.

 

Preventie
Microdust een sterke preventieve werking. Doordat daders gewezen worden op de toepassing van het product zijn zij zich zeer bewust van het risico dat ze lopen. Zij kunnen gedurende een langere periode gekoppeld worden aan een delict.


Verkrijgbaarheid
Microdust wordt geleverd in een verpakking waarmee u kunt spuiten en smeren.
Voor ca. 200 spray-markeringen of 325 met de hand aangebrachte markeringen. inhoud: ca. 50 ml / ca. 10.000 microdeeltjes

 

De unieke keramische code in de lak is, evenals microdeeltjes, ook na verbranden nog uit te lezen:Reviews (0)
Type de code over
Desktop weergave